Van 16 tot en met 28 januari is de grootste kroeg van Nederland weer geopend in Ahoy. De Vrienden van Amstel Live is weer stampvol uitverkocht en aan alle kanten wordt uitgepakt om er een onvergetelijke editie van te maken. In samenwerking met Tribe Company heeft Interactive Concept een unieke augmented reality photo-booth ervaring ontwikkeld. Nog nooit eerder werd een fotospiegel op deze manier ingezet

De Dallas Cowboys Selfie Mirror in Amerika gingen afgelopen jaar viraal met een vaste photo-booth waarbij fans op de foto kunnen met hun favoriete speler. Als koploper op het gebied van innovatieve entertainment concepten heeft Interactive Concept dit idee vertaalt naar een mobiel concept dat geschikt is voor elk groot evenement waarbij alles draait om een wauw-factor. Door middel van augmented reality is het mogelijk om op de gaan met een digitale versie van een persoon en daarmee zelfs de interactie aan te gaan! Voor de Vrienden van Amstel Live is er gekozen voor zeven acts waarmee met op de foto kan gaan. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat?

Augmented reality op de Mirror X:
https://www.youtube.com/embed/bxnfcRz1LZc

De artiesten Kraantje Pappie, Maan, Snelle, Nick & Simon, Chef`Special, André Hazes en Thomas Acda zijn allemaal vereeuwigd in de Vrienden van Amstel Live Selfie Mirror. Om dat mogelijk te maken is er met elke artiest voor een green screen een aantal unieke animaties opgenomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het interactieve startscherm waarbij de artiesten de gasten aanmoedigen om hun te kiezen voor een foto. Zodra de gast een artiest kiest komt deze het scherm ingelopen en neemt een interactieve pose aan waar de gast op kan reageren. Het lijkt zo alsof de artiest echt samen met de gast voor de camera staat! Vanzelfsprekend zit er ook een frame om de foto waarop in het geval van VVAL 2020 het Amstel Bier, VVAL 2020 en Tribe logo als branding geplaatst zijn zodat ook dit bij alle gasten blijvend in de herinnering zit.

Dit unieke concept staat 12 dagen in de Backstage Area van VVAL 2020 waar artiesten, familie, vrienden en andere genodigden met hun helden op de foto kunnen. Op het moment van schrijven is de Selfie Mirror al een ongekend succes en zelfs de artiesten kunnen het niet laten om met hun digitale zelf op de foto te gaan.

Wil jij de volgende zijn die dit unieke foto concept inzet om uw gasten een onvergetelijke belevenis te geven? Bel ons dan op 024-8454921 om samen de mogelijkheden te bespreken! 

We bellen je graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!