Custom activations

fot / retusz: Marek Korlak

Bij Interactive Concept zetten we ons in voor buitengewone, gepersonaliseerde marketingactivaties die de kracht hebben om jouw merk in de schijnwerpers te zetten. Wij zijn niet zomaar een creatieve studio; wij zijn een broedplaats voor zintuigprikkelende, interactieve ervaringen die een diepe indruk achterlaten.

We geloven dat de meest impactvolle momenten ontstaan wanneer we de tijd nemen om te glimlachen en te genieten van het nu. Met die filosofie voor ogen ontwerpen we elk van onze concepten. Van je onderdompelen in de wereld van een DJ, het betoveren met 3D holografische animaties, het verbinden door middel van augmented reality, tot het creëren van betoverende luchtprojecties; wij bieden ervaringen die niet alleen boeiend, maar ook onvergetelijk zijn.

fot / retusz: Marek Korlak

Activaties, echt uniek en op maat.

Wij begrijpen dat elk merk uniek is en daarom werken we nauw samen met jou, om op maat gemaakte marketingactivaties te creëren die jouw specifieke doelen en visie weerspiegelen. Of je nu op zoek bent naar op maat gemaakte animaties via onze partner On The Rocks, specifieke branding of zelfs een complete openingsshow via onze partner B11 Event Group, wij hebben de expertise en creativiteit om je te helpen jouw boodschap op een krachtige en persoonlijke manier over te brengen.

Bij Interactive Concept streven we ernaar om verder te gaan dan de alledaagse marketingmethoden. Wij zijn gepassioneerd om oprechte, meeslepende en krachtige ervaringen te creëren die jouw publiek verrassen, inspireren en verbinden. Bij ons zijn de mogelijkheden dan ook écht eindeloos.

Waarom Interactive Concept

10+ jaar ervaring waarbij we met zekerheid 100% succes garanderen.

Voor events, activaties, productlanceringen & beurzen.

Elk concept zorgt voor een glimlach of een wow-moment.

Veelgestelde vragen

Ja, dat kun je zeker. Door de in-house expertise van Interactive Concept te combineren met ons marketingbureau On The Rocks en ons evenementenbedrijf B11 Event Group, weten we één ding zeker: merkactivaties en beleving creëeren op locatie… daar zijn we dol op!

It’s that easy: je belt ons gewoon op met jouw vraagstuk! Vanaf daar gaan wij je van A-tot-Z vertellen wat we voor je kunnen betekenen en hoe we dit gaan doen. Alles met het doel: maximaal resultaat behalen en verbinden met jouw publiek.

Jaarlijks zijn we met zo’n 120 verschillende merkactivaties en evenementen bezig. Van meerdaagse beurzen tot guerrilla campagnes, in Nederland of in Las Vegas, Shanghai of Londen. 

De combinatie van expertise op ons kantoor is uniek. Hier zitten marketeers, experts op het gebied van interactieve beleving en eventprofessionals. Op die manier garanderen we beleving, op iedere locatie, over de hele wereld. 

Gratis advies ontvangen?

Ontvang gratis een vrijblijvend advies en een scherpe offerte met alles wat je dient te weten. Binnen 24 uur op werkdagen!