Photobooth huren in Rotterdam

Ga je binnenkort een feest of evenement organiseren in Rotterdam. en ben je nog op zoek naar een leuke toevoeging? Dan is het zeker een aanrader om een photobooth te huren in Rotterdam. Wij komen graag bij jou langs op locatie en zorgen ervoor dat de photobooth gebruiksklaar is, zodat jouw gasten meteen hun mooiste poses kunnen laten zien in het hokje.

Mogelijkheden photobooth huren in Rotterdam

Bij ons kun je niet zomaar een photobooth huren in Rotterdam. De photobooths die wij aanbieden, kunnen wij helemaal naar jouw eigen smaak ontwerpen. Wil je bijvoorbeeld een fotohokje met het bedrijfslogo op de buitenkant? Dan is dit mogelijk! Wil je een leuke quote, tekst of logo op de fotostrip? Ook dit kan. Bovendien zorgen we er ook altijd voor dat de gasten met diverse originele attributen op de foto kunnen, zodat de foto’s nog leuker worden.

Een blijvende herinnering

Het fotohokje beschikt over de mogelijkheid om de foto meteen te delen via social media. Zo kunnen jouw gasten meteen de leukste foto’s laten zien aan hun volgers. Natuurlijk worden de foto’s ook altijd gedrukt, zodat jouw gasten de foto’s mee naar huis kunnen nemen. Op deze manier hebben ze een blijvende herinnering aan jouw feest of evenement.

Kosten photobooth huren in Rotterdam

Zit je er ook aan te denken om een photobooth te huren in Rotterdam? Maar wil je graag eerst weten met welke kosten je rekening moet houden? Geef dit dan door aan ons en wij maken geheel vrijblijvend een offerte op maat. Zo weet je meteen met welke kosten je rekening moet houden. Ga je akkoord met de offerte? Dan gaan we graag met jou in gesprek om jouw wensen door te nemen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder.