Photobooth huren in Den Haag

Een photobooth op jouw feest of evenement staat garant voor veel plezier! Ga je binnenkort een feest of evenement organiseren in Den Haag en ben je daarom op zoek naar een partij waar je terechtkunt voor een photobooth huren in Den Haag? Bij Interactive Concept ben je aan het juiste adres. Wij komen graag bij jou langs op locatie en zorgen ervoor dat de photobooth gebruiksklaar is, zodat jouw gasten de leukste foto’s kunnen maken in het fotohokje.

Mogelijkheden photobooth huren in Den Haag

Wist je dat je bij ons terechtkunt voor het huren van een photo-booth die helemaal past bij jouw evenement of feest. Bij Interactive Concept kun je terecht voor het huren van een photo-booth die is voorzien van jouw bedrijfslogo, originele tekst of foto. Zo weet je zeker dat het fotohokje helemaal past bij jouw evenement. Tevens is het mogelijk om te kiezen voor een quote, tekst of logo op de fotostrip. Bovendien zorgen we er ook altijd voor dat de gasten met diverse originele attributen op de foto kunnen, zodat de foto’s nog leuker worden.

Bekijk hier een overzicht en ontdek welke foto concepten wij zouden kunnen inzetten op  jullie event. 

Een blijvende herinnering

Onze photobooth beschikt over de mogelijkheid om de foto meteen te delen via social media. Zo kunnen jouw gasten meteen de leukste foto’s delen op Facebook en Instagram. De foto’s worden ook altijd gedrukt, zodat de gasten altijd een leuk aandenken hebben aan het evenement of feest.

Prijs photobooth huren in Den Haag

Wil je ook graag een photobooth huren in Den Haag? Dan begrijpen we dat je eerst wilt weten met welke kosten je rekening moet houden. Je kunt altijd contact met ons opnemen en we maken een offerte voor jou, zodat je precies weet wat de prijs is van een photobooth huren in Den Haag. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een photobooth huren in Den Haag? Stel ze gerust en we helpen je graag verder.